Ontdek de verfijnde en moderne horloges van BOSS. Door aandacht voor details en het gebruik van de beste materialen, geeft het merk je al meer dan 50 jaar een luxe gevoel. BOSS Watches weerspiegelt het verfijnde karakter en vakmanschap waarvoor alle HUGO BOSS producten bekend zijn. Ze staan synoniem voor mode en onderscheiden zich in de wereld van kwaliteit labels met een eigen stijl en uitstraling. Klassiek, modern en kwaliteit, dat is waar BOSS voor staat.

De BOSS man is eigentijds, verfijnd en zelfverzekerd en is in staat om zich voor iedere gelegenheid goed te kleden. BOSS Watches is er voor de moderne man die zich durft te onderscheiden.

SS18

De voorjaarscollectie kenmerkt zich in stijlvolle, klassieke en moderne horloges. De elegante collectie is uitgebreid met vijf nieuwe series, zoals de Magnitude en Ocean Edition. Moeiteloos elegant, een eerbetoon aan klassieke en luxe sporthorloges!

Dit voorjaar speelt de collectie ook in op extensies van bestaande en succesvolle series zoals de Grand Prix collectie. Een nieuwe kijk op tijd: de BOSS Watches Spring/Summer ’18 collectie.

GRAND PRIX COLLECTIE

De Grand Prix Collectie roept de sfeer op van het Formule 1 circuit en de adrenaline die daarbij hoort. Het uurwerk houdt zijn oog stevig gericht op precisie en prestaties. Elegantie en dynamiek op de wijzerplaat waar details letterlijk het verschil maken.

Deze stoere collectie is er voor de moderne man die leeft in het hedendaagse tempo, maar zijn voeten stevig op de grond houdt. Voor pitstops is geen ruimte in zijn agenda.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl