Geïnspireerd door de laatste modetrends maakt Ania Haie de weg vrij voor betaalbare sterling zilveren sieraden. Dezelfde kwaliteit voor een betaalbare prijs. Elke collectie is geïnspireerd op de belangrijkste catwalk trends. Ania Haie is de bestemming voor consumenten die op zoek zijn naar trendy sieraden. Ieder item is ontworpen met het doel om gecombineerd te dragen, maar door de unieke details kan de collectie ook op zichzelf gedragen worden. De sieraden zijn 925 zilver gerodineerd, gold plated of rosegold plated.

Chain Reaction

De Chain Reaction collectie brengt de klassieke kettingtrend tot een hoger niveau! Met deze nieuwe collectie blijft het merk trouw aan haar herkenbare designs en maakt van de klassieke schakel een echte eyecatcher. De Chain Reaction collectie, deze bestaat uit meerdere stijlen, is perfect om mooie ‘layering’ combinaties te maken.

Hidden Gem

Omarm de natuur met de Hidden Gem collectie! De Hidden Gem collectie bestaat uit prachtige items met turquoise en parelmoeren accenten. Wordt geïnspireerd door de natuurlijke en zomerse tinten die deze collectie uitstraalt!

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl