Functieomschrijving
Als Assistent Inkoop Horloges, ligt de focus op collectiebeheer, inkoop, productanalyse, voorraadbeheer en het bijhouden van de productinformatie voor een deel van ons horlogeportfolio in het ERP-systeem. De merken waar jij als Productspecialist alles van afweet zijn: Tommy Hilfiger, MVMT, Mondaine en Picto. Je maakt deel uit van onze afdeling Inkoop, waarbij je deze functie ook zou kunnen omschrijven als een mix van Merchandiser en Stock Planner. Je werkt hiervoor nauw samen met diverse andere functies.

Wie zijn wij?
PDA Group is dé toonaangevende Nederlandse distributeur van verschillende horloge- en sieradenmerken. Ons portfolio bevat o.a. merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Ice-Watch, Jackie en Ania Haie, die wij exclusief in Nederland distribueren. Dit betekent dat het ons doel is om zowel de vraag te ontwikkelen als het aanbod te stimuleren. PDA Group is een dynamisch bedrijf dat de afgelopen jaren sterk is gegroeid en dat veel mogelijkheden biedt voor jouw toekomst.

De werkzaamheden:
· Je beheert de artikelen in ons ERP systeem
· Je calculeert prijzen en marges
· Je bent verantwoordelijk voor de voorraden en het genereren, beoordelen en plaatsen van inkooporders
· Je maakt verkoopanalyses met behulp van ons B.I. tool Qlik Sense
· Je geeft leveringsinformatie aan de Logistieke afdeling
· Je regelt de monsters, reiscollecties en collectielijsten

Ben jij de ideale kandidaat?
· Je bent woonachtig in de regio Zaanstreek / Amsterdam
· Je bent expert in Excel
· Je hebt MBO+ denk- en werkniveau
· Je kunt uitstekend analytisch denken en hebt goed inzicht in cijfers
· Je bent nauwkeurig en georganiseerd
· Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en Engels

Wat bieden wij?
· Een marktconform salaris
· Een gezellig, ambitieus team waar hard gewerkt wordt maar waar ook zeker tijd is voor plezier (zodra de beperkende maatregelingen voorbij zijn)
· Vrijdagmiddagborrel in ons sfeervolle Grand Café, compleet met tafeltennistafel, dartboard en tafelvoetbal, zodra dit weer mogelijk is! 😉

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die uitermate geschikt is voor deze functie? Neem dan contact op met Rocco Splinter via rocco@vlottetantes.nl of 075 – 653 1111.