BOSS

HUGO BOSS is afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. Het wereldwijde fashionlabel is verdeeld in twee merken: BOSS en HUGO. Het merk BOSS biedt geavanceerde, moderne horloges gericht op kwaliteit en design om een onberispelijke look te creëren – of het nu zakelijk, casual of sportief is. De horloge collectie van BOSS is perfect afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. BOSS is op maat gemaakt in een onberispelijke stijl.

BOSS MEN – SKYMASTER

Maak kennis met een horloge dat u verder brengt dan u ooit voor mogelijk had gehouden. De Skymaster collectie is ontworpen voor de moderne, avontuurlijke man die elke dag nieuwe uitdagingen aangaat. Deze chronograaf combineert moderne details met een tijdloos karakter. Een gedurfde collectie met de kenmerkende aandacht van BOSS voor detail.

BOSS WOMEN – SIGNATURE

Every woman’s style is her signature – de Signature collectie van BOSS omarmt deze filosofie met een perfecte balans tussen elegantie en sprankeling. Of het nu gaat om het toevoegen van vrouwelijke charme aan de zakelijke outfit of een vleugje glamour aan de avond look. De Signature collectie brengt uw look naar een hoger niveau.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl