WE ARE DIAMONFIRE

En wij staan voor de onweerstaanbare kracht van een exclusief sieraad. Van casual chic tot overweldigende glamour. Diamonfire heeft altijd de perfecte finishing touch voor jouw look, geïnspireerd op de betoverende schittering van een diamant.

Diamonfire staat voor de Diamond treatment. Dat is pure liefde voor ons vakmanschap en het magisch gevoel van luxe dat een echt mooi sieraad je geeft.

Daarom garanderen we 100% perfect geslepen zirkonia’s, exclusief design geïnspireerd op de Diamond look van koningshuizen en grand ladies of style, een platina afwerking van hoogwaardige zilveren juwelen en een uniek Diamonfire certificaat waarin deze unieke eigenschappen nog eens worden uit geschreven.

The perfect look

De perfecte look vraag om de perfecte finishing touch. Onze sieraden zijn speciaal ontworpen om de schoonheid van jouw look te accentueren.

Statement ring

Laat je verrassen door de veelzijdige ringen collectie van Diamonfire. Maak een statement creëer jouw eigen stijl. Schitterende ringen die je het ultieme gevoel van luxe geven tot verfijnde voor een subtiel accent.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl