WE ARE DIAMONFIRE

En wij staan voor de onweerstaanbare kracht van een exclusief sieraad. Van casual chic tot overweldigende glamour. Diamonfire heeft altijd de perfecte finishing touch voor jouw look, geïnspireerd op de betoverende schittering van een diamant.

Diamonfire staat voor de Diamond treatment. Dat is pure liefde voor ons vakmanschap en het magisch gevoel van luxe dat een echt mooi sieraad je geeft.

Daarom garanderen we 100% perfect geslepen zirkonia’s, exclusief design geïnspireerd op de Diamond look van koningshuizen en grand ladies of style, een platina afwerking van hoogwaardige zilveren juwelen en een uniek Diamonfire certificaat waarin deze unieke eigenschappen nog eens worden uit geschreven.

Diamonfire Characters: It’s all in the mix

Laat je verrassen door de veelzijdige collectie van Diamonfire en creëer jouw eigen stijl. De verschillende Characters van Diamonfire geven je de mogelijkheid om eindeloos af te wisselen. Wij dagen je uit te experimenteren. More is niet altijd less en less is niet altijd more. De perfect combinatie bepaal je zelf door de juiste mix te vinden.

Diamonfire the bridal collection: for the perfect bridal look

De perfecte bruidslook vraag om de perfecte finishing touch. Onze Bridal Collection is dan ook speciaal ontworpen om de schoonheid van jouw bruidsjapon te accentueren. De collectie zilveren bruidsjuwelen loopt uiteen van schitterende bruidssets die je het ultieme gevoel van luxe geven tot verfijnde parelsieraden voor een subtiel accent.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl