Esprit heeft haar roots liggen in Californië. Geïnspireerd op deze easygoing lifestyle, is Esprit inmiddels uitgegroeid tot een internationaal modemerk met een ongedwongen stijl, authentiek en naturel. Deze positieve waarden zijn ook terug te vinden in de horloge en sieraden lijn van Esprit met de onweerstaanbare designs, hoogwaardig materiaal gebruik en de hoge prijs kwaliteitsverhouding.

De “Esprit de corps” van het merk weerspiegelt een positieve boodschap waarin echte mensen, verbondenheid en samenzijn gevoerd worden; “We want to make you feel good to look good”.

Houston Collectie

De nieuwe en moderne interpretatie van een Icoon: de ESPRIT Houston. Een opvallende verschijning: een minimalistisch wijzerplaat met een slanke kast, gecombineerd met een geraffineerde stalen mesh band. De refreshed Houston lijn is verkrijgbaar in diverse platings goud, roségoud, blauw en zwart.

Onweerstaanbare sieraden

Een prominent design element in de sieraden collectie van Esprit is het gebruik van grafische elementen gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals gerodineerd zilver en stainless steel. Geïnspireerd op de horizontale lijnen in het ESPRIT merk logo vind je deze elementen terug in de Luna, Laurel en Iva collectie. Mix en match de verschillende sieraden om jouw perfecte look te creëren.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl