Functieomschrijving
In deze functie ligt de focus op het behalen van de verkooptargets en het verder uitbouwen van het bestaande dealernetwerk van de horlogemerken Mondaine, Olympic en Picto. Wij zoeken een commerciële, resultaatgerichte Accountmanager die met passie zijn/haar merken uitdraagt. Het werkgebied betreft hier het zuidelijke deel van Nederland. Dit is een uitdagende functie waar je veel van jezelf in kwijt kunt.

Wie zijn wij?
De PDA Group is een toonaangevende distributeur van diverse horloge- en sieradenmerken in Nederland. Merken in haar portfolio zijn o.a.: Olympic, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Samsung, Mondaine, Ice-Watch, Ania Haie en Jackie. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat de afgelopen jaren sterk is gegroeid, waardoor we onze marktpositie hebben verstevigd.

Over de merken:
Mondaine, ook wel bekend als The Official Swiss Railways Watch, biedt een horlogecollectie gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. Een echte designklassieker met een unieke wijzerplaat, herkenbaar uit duizenden.

Olympic is het eigen horlogemerk van de PDA Group. Van stoere chronografen tot slimline series, digitale uurwerken en elegante dameshorloges. Olympic is voor iedereen, geïnspireerd op het dagelijks leven! Het merk staat bekend om haar toegankelijkheid en goede prijs- kwaliteitsverhouding.

PICTO is een Scandinavische designmerk opgericht door twee jonge hippies. Met zijn strakke en minimalistische design, zet PICTO een nieuwe standaard voor het tonen van de tijd. Een stip op de draaiende wijzerplaat geeft het uur aan en een wijzer de minuten. Een technisch ontwerp dat uniek is voor een horloge.

De werkzaamheden:
· Je bent als Accountmanager verantwoordelijk voor jouw rayon/regio en rapporteert aan de Salesmanager;
· Je bent ambassadeur voor de PDA Group in haar geheel en voor jouw merken in het bijzonder;
· Je richt je op het behalen van je omzettargets;
· Je beheert de invulling van het selectieve dealernetwerk van jouw merken;
· Je bent in staat ervoor zorg te dragen dat jouw producten op een strategische plek in de etalage/winkel worden gepositioneerd;
· Op basis van de verkoopcijfers geef jij de klant gedegen advies en draag je bij aan het succes van deze merken;
· Je plant jouw bezoeken en dagen gestructureerd en effectief.

De ideale accountmanager:
• Woont centraal in het rayon;
• Heeft affiniteit met horloges;
• Is zowel klant- als resultaatgericht;
• Heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is gewend om zelfstandig te werken;
• Is commercieel, heeft passie, doorzettingsvermogen, inzicht en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij?
• Een marktconform salaris;
• Bonusregeling;
• Lease auto;
• iPad en telefoon van de zaak;
• Een zeer zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, je krijgt de ruimte en ondersteuning die nodig is om daadwerkelijk iets te bereiken;
• Een dynamische werkomgeving met veel potentie.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die uitermate geschikt is voor deze functie? Neem dan contact op met Jeffrey Asamoah via jeffrey.asamoah@pdagroup.nl.