Ontdek de verfijnde en moderne horloges van Hugo Boss. BOSS Watches zijn perfect afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. De onderscheidende en elegante uurwerken stralen ambitie en succes uit, waarbij klassiek, modern en sportief met elkaar wordt verbonden. BOSS Watches is op maat gemaakt in een onberispelijke stijl.

Fall/Winter ‘18

De najaarscollectie kenmerkt zich in stijlvolle, klassieke en moderne horloges. De elegante collectie is uitgebreid met vijf nieuwe series, zoals de Essential en de Attitude collectie. Een eerbetoon aan klassieke en luxe sporthorloges!

Dit najaar speelt de collectie ook in op extensies van bestaande en succesvolle series zoals de klassieke Companion collectie. Een nieuwe kijk op tijd: de BOSS Watches Fall/Winter ’18 collectie.

Trophy Collectie

Dit najaar straalt de Trophy Collection moderne mannelijkheid uit met zijn verfijnde balans tussen elegantie en sportiviteit. Ontmoet de formule tot succes. De Trophy serie bestaat uit vier modellen, twee met een stalen horlogeband en twee met een leren horlogeband.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl