Ontdek de verfijnde en moderne horloges van Hugo Boss. BOSS Watches zijn perfect afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. De onderscheidende en elegante uurwerken stralen ambitie en succes uit, waarbij klassiek, modern en sportief met elkaar wordt verbonden. BOSS Watches is op maat gemaakt in een onberispelijke stijl.

BOSS – FALL/WINTER 2019

Vintage meets modern – De BOSS Pioneer collectie is geïnspireerd op de klassieke luchtvaart en combineert sportief chic met een retro-stijl. Geavanceerde chronografen en onderscheidende details zorgen voor een vintage pilotenhorloge-look. Met verschillende kleurcombinaties en type banden, heeft deze collectie een opvallend horloge voor zowel een klassieke als casual stijl.

Be a pioneer – it’s time to reach for the sky.

BOSS WOMEN – Infinity

De meest memorabele momenten in het leven blijven voor altijd bij ons. De BOSS Infinity collectie is ontworpen met zulke gedachten in het achterhoofd – waarbij schoonheid en eenvoud prachtig wordt gecombineerd. De onderscheidende en elegante dameshorloges van BOSS stralen ambitie en succes uit, zowel geschikt voor je casual als zakelijke look.

BOSS Infinity – A tribute to life’s most memorable moments.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl