De collecties van Ice-Watch zijn fun, sportief, kleurrijk, vrolijk en met een knipoog. Al sinds 2007 ontwerpt en produceert Ice-Watch de meest opvallende collecties in kleurrijke en stoere modellen voor jong en oud.

Ice-Watch werd in 2007 in het Belgische Bastogne opgericht. De horloges worden vandaag verkocht in meer dan 110 landen. Met zijn unieke design en talrijke modellen en kleuren, goed voor zowat 500 verschillende referenties, biedt het merk voor elk wat wils, ongeacht smaak, stijl of humeur. Door het gebruik van materialen als silicone, leder en stainless steel hebben de horloges een hoog draagcomfort. Ice-Watch horloges zijn van een uitstekende kwaliteit en kennen een productgarantie van 2 jaar.

NIEUWE COLLECTIE

Zin in vakantie met een kleurrijk zomers horloge om je pols? Ontdek dan de ICE sunset collectie! De horloges hebben een prachtige wijzerplaat, die bedrukt zijn met een ondergaande zon. Van ’s ochtends tot ’s avonds, in de stad, op vakantie, tijdens een date in een cocktailbar of op een beach party…

De ICE sunset horloges geven een trendy en zomerse touch aan al je zomerlooks. Aan de wijzerplaten te zien, gaat het een paradijselijke zomer worden.

SS18

Van 4 t/m 17 juni (week 23 + 24) is Ice-Watch groots te zien in een landelijke outdoor campagne! De campagne, bestaande uit 350 abri’s, 25 digitale abri’s en 50 billboards, staat volledig in het teken van de ICE sunset collectie.

Ook de online campagne met onze Ice-Watch Brand Ambassadors sluit aan op deze collectie. Zorg dat u de ICE sunset klaar heeft liggen voor deze commerciële zomermaand!

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl