ICE-WATCH

De collecties van Ice-Watch zijn fun, sportief, kleurrijk, vrolijk en met een knipoog. Al sinds 2007 ontwerpt en produceert Ice-Watch de meest opvallende collecties in kleurrijke en stoere modellen voor jong en oud. Met zijn unieke design en verschillende modellen en kleuren biedt het merk voor ieder wat wils, ongeacht smaak, stijl of stemming. Door het gebruik van materialen als silicone, leder en stainless steel hebben de horloges een hoog draagcomfort.

Beleef ons kleurrijke verhaal op social media @icewatch en deel jouw Ice-Watch verhalen met ons op social media: #icewatch #changeyoucan

ICE cartoon

De ICE cartoon-horloges zijn fris, kleurrijk, stoer en toveren een glimlach op ieders gezicht! Deze horloges met contrasterende kleuren hebben grote cijfers en een ultrasoepele band, perfect om moeiteloos de tijd te leren lezen!

ICE solar power

Verandering laat niet meer op zich wachten en iedereen heeft een rol te spelen, daarom zetten de ICE solar power-horloges de toon voor een nieuw tijdperk in de collecties. Het horloge is ontworpen om duurzaam te werken op basis van hernieuwbare energie die overal en altijd beschikbaar is.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl