In 1956 werd aan de Jekerstraat in Amsterdam het horlogemerk Olympic opgericht. Een familiebedrijf dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot één van de bekendste Nederlandse merken in de horloge- en sieradenbranche. Van stoere chronografen tot slimline series, digitale uurwerken en elegante dameshorloges. Olympic is voor iedereen, geïnspireerd op het dagelijks leven!

HORLOGES

De herencollectie van Olympic kenmerkt zich over het algemeen in stoere, stijlvolle en sportieve horloges. De damescollectie speelt in op de laatste trends, waarbij elegantie altijd centraal staat. Olympic staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met uiteenlopende prijzen vanaf €49,95 en materialen als stainless steel, leer en saffierglas, wordt standaard 3 jaar garantie geboden.

PAYWATCH

Olympic startte begin 2019 als eerste Nederlandse horlogemerk met de verkopen van de Paywatch. De Paywatch werkt hetzelfde als contactloos betalen met de betaalpas. Door de betaalchip dichtbij de betaalautomaat te houden, kun je er een contactloze betaling mee doen. Deze betaalchip zit verwerkt in de horlogeband van de Paywatch. Klik hier voor meer informatie.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl