TOMMY HILFIGER

Sinds de lancering van het merk in 1985 is Tommy Hilfiger wereldwijd bekend geworden als pionier van de klassieke Amerikaanse coole stijl. Geïnspireerd door de iconische popcultuur en het Amerikaanse erfgoed. De dames en herencollectie van dit seizoen bestaan uit minimalistische silhouetten en rustieke lederen details. De herenhorlogecollectie biedt iconische uurwerken met roestvrijstalen, lederen en siliconen banden.

Doe mee met het wereldwijde Tommy Hilfiger socialmedianetwerk met #TommyHilfigerWatches, #TommyHilfigerJewelry en @TommyHilfiger.

HORLOGES

De nieuwe Tommy Hilfiger horlogecollectie is geïnspireerd op tijdloze klassiekers met een moderne twist. De horloges omvatten een Hilfiger-reliëf en siliconen banden in de Tommy merkkleuren, met zwarte of gun metal cases. De damescollectie krijgt een extra vrouwelijke touch door de grote selectie rosé vergulde, roestvrijstalen modellen.

SIERADEN

De damescollectie bevat geraffineerde texturen, zijn elegant en perfect voor zowel overdag als s ’avonds. De sieraden van Tommy Hilfiger zijn stoer, klassiek, casual en sportief. De heren sieraden omvatten zwart, bruin en lichtbruine gevlochten lederen armbanden met roestvrijstalen sluitingen en zijn perfect met elkaar te combineren.

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl