Tommy Hilfiger een van de grootste designer en lifestyle merken en wereldwijd bekend om haar classic American cool stijl gecombineerd met een moderne, preppy twist. De horloges en sieraden van Tommy Hilfiger dragen diezelfde kernwaarden. De Tommy Hilfiger Watches & Jewelry collectie is voorzien van opvallende details met een signature Tommy-look. Doe mee op socialmedia met het wereldwijde Tommy Hilfiger netwerk met #TommyHilfigerWatches #whatsyourdrive en @tommyhilfiger.

Watches

De Spring/Summer 2018 collectie is volledig geïnspireerd op de motorsport. Dit is duidelijk terug te zien in de siliconen banden, kenmerkende zwart-witte racing stripes op de wijzerplaat en tachymeters in de sprekende kleuren rood en blauw. Nergens is timing zo belangrijk als in de racing scene. Dat Tommy Hilfiger zijn inpiratie hier vandaan heeft gehaald is geen verassing. ‘Alles aan de motorsport is intrigerend. Het technische aspect, de manier waarop de auto’s worden aangepast en de snelheid nemen je vanzelf mee in dit enthousiasme.’

Jewelry

De sieradencollectie van Tommy Hiliger is stoer en casual met een luxe twist. Ook in de Spring/Summer 2018 collectie zijn de invloeden uit de motorsport duidelijk meegenomen. Stoere details voor de dames in stainless steel, roségoud en goud. In de herencollectie zien we veel lederen armbanden met vishaaksluitingen en manchetknopen met de bekende rood-blauwe Tommy Hilfiger details. Ook de sportieve armbanden van nylon zijn een echte musthave dit zomerseizoen!

_______________________________________
Heeft u vragen over social media of marketing?
Neem contact op met: marketing@pdagroup.nl